Shqiptarët për Shqiptarët

Ju lutem identifikohu ose rregjistrohu.

Identifikohuni me emrin, fjalekalimin dhe kohen e identifikimit
kërkim i Avancuar  

Lajme:

SMF - Just Installed!

Përmbledhja

JREShellie Newbie

  • bola 88
Jashtë Linjë Jashtë Linjë
Postimet:
0 (0 ne dite)
Teksti Prsonal:
Hi, everybody! I'm Chinese male :). I really like Supernatural!
Karma:
+0/-0
Mosha:
N/A
Vendndodhja:
Great Britain, Hever
Data e Regjistrimit:
Dhjetor 22, 2021, 10:25:21 PD
Koha lokale:
Maj 26, 2022, 07:58:00 MD
Hera e fundit ne forum:
Dhjetor 23, 2021, 09:30:20 PD
Firma:
Look at my website http://68.183.108.99/