Shqiptarët për Shqiptarët

Ju lutem identifikohu ose rregjistrohu.

Identifikohuni me emrin, fjalekalimin dhe kohen e identifikimit
kërkim i Avancuar  

Lajme:

SMF - Just Installed!

Përmbledhja

NganHowe51 Newbie

  • Three Cures For Male Pattern Baldness - Do Not Ignore This!
Jashtë Linjë Jashtë Linjë
Postimet:
0 (0 ne dite)
Teksti Prsonal:
I am 39 years old and my name is Ngan Howe. I life in Frederiksberg C (Denmark).
Karma:
+0/-0
Mosha:
33
Vendndodhja:
Denmark, Frederiksberg C
Data e Regjistrimit:
Prill 11, 2022, 06:12:34 PD
Koha lokale:
Tetor 04, 2022, 04:38:20 PD
Hera e fundit ne forum:
Prill 11, 2022, 06:12:35 PD
Firma:
Feel free to visit my web-site: https://en.wikipedia.org/wiki/Balance_of_nature