Shqiptarët për Shqiptarët

Ju lutem identifikohu ose rregjistrohu.

Identifikohuni me emrin, fjalekalimin dhe kohen e identifikimit
kërkim i Avancuar  

Lajme:

SMF - Just Installed!

Përmbledhja

EloyKenyon Newbie

  • answer
Jashtë Linjë Jashtë Linjë
Postimet:
0 (0 ne dite)
Teksti Prsonal:
I'm a 32 years old and working at the university (Film Studies). In my spare time I learn English. I've been twicethere and look forward to go there sometime in the future. I like to read, preferably on my ipad. I like to watch Grey's Anato
Karma:
+0/-0
Mosha:
N/A
Vendndodhja:
France, Draguignan
Facebook Profile:
http://achterhoekgsmreparatie.nl/index.php/about-us/item/61-afspraak?start=140&vurl2=_DOMTEST_
Data e Regjistrimit:
Maj 06, 2022, 05:45:19 PD
Koha lokale:
Tetor 04, 2022, 05:03:20 PD
Hera e fundit ne forum:
Maj 17, 2022, 08:20:44 PD
Firma:
Feel free to surf to my blog ... do milfs not drugs hoodie