Shqiptarët për Shqiptarët

Ju lutem identifikohu ose rregjistrohu.

Identifikohuni me emrin, fjalekalimin dhe kohen e identifikimit
kërkim i Avancuar  

Lajme:

SMF - Just Installed!

Përmbledhja

PrincessGi Newbie

  • ibc9 | daftar ibc9 | login ibc9
Jashtë Linjë Jashtë Linjë
Postimet:
0 (0 ne dite)
Teksti Prsonal:
I'm Modesta (24) from Odense C, Denmark. I'm learning German literature at a local college and I'm just about to graduate. I have a part time job in a college.
Karma:
+0/-0
Mosha:
N/A
Vendndodhja:
Denmark, Odense C
Data e Regjistrimit:
Maj 06, 2022, 08:18:35 PD
Koha lokale:
Nëntor 28, 2022, 05:23:30 PD
Hera e fundit ne forum:
Maj 06, 2022, 08:22:16 PD
Firma:
Take a look at my web blog: daftar ibc9