Shqiptarët për Shqiptarët

Ju lutem identifikohu ose rregjistrohu.

Identifikohuni me emrin, fjalekalimin dhe kohen e identifikimit
kërkim i Avancuar  

Lajme:

SMF - Just Installed!

Përmbledhja

DonnieWhit Newbie

  • Computer Repair
Jashtë Linjë Jashtë Linjë
Postimet:
0 (0 ne dite)
Teksti Prsonal:
%% https://pastelink.net/uu0ci4x5
Karma:
+0/-0
Mosha:
32
Vendndodhja:
France, Clichy-Sous-Bois
Data e Regjistrimit:
Maj 24, 2022, 11:35:10 PD
Koha lokale:
Nëntor 28, 2022, 04:54:01 PD
Hera e fundit ne forum:
Maj 24, 2022, 11:45:04 PD
Firma:
Also visit my page: https://pastelink.net/yjh4cila