Shqiptarët për Shqiptarët

Ju lutem identifikohu ose rregjistrohu.

Identifikohuni me emrin, fjalekalimin dhe kohen e identifikimit
kërkim i Avancuar  

Lajme:

SMF - Just Installed!

Përmbledhja

BixbyCarmel Newbie

  • How To Effectively Speak With Your Children About Not Smoking Pot
Jashtë Linjë Jashtë Linjë
Postimet:
0 (0 ne dite)
Teksti Prsonal:
Friends call her Jillian and she totally loves this manufacturer. His job is a business office supervisor. As a girl what I prefer is to check out ballet but i struggle acquire time in order for it. Some time ago he chose to reside in Maryland. Go to my
Karma:
+0/-0
Mosha:
N/A
Vendndodhja:
Iceland, Hrisey
Data e Regjistrimit:
Tetor 22, 2021, 06:55:51 MD
Koha lokale:
Maj 26, 2022, 07:22:20 MD
Hera e fundit ne forum:
Nëntor 03, 2021, 06:39:15 PD
Firma:
my web-site; quit smoking remedies