Shqiptarët për Shqiptarët

Ju lutem identifikohu ose rregjistrohu.

Identifikohuni me emrin, fjalekalimin dhe kohen e identifikimit
kërkim i Avancuar  

Lajme:

SMF - Just Installed!

Përmbledhja

KaawirnGilbert Newbie

  • Canvas - Most Authentic Base For Oil Painting
Jashtë Linjë Jashtë Linjë
Postimet:
0 (0 ne dite)
Teksti Prsonal:
Hi around. Let me start by introducing the author, growing cannabis her name is Samara Orourke and she feels comfortable when people use complete name. One of her favorite hobbies is lacemaking and she would never give it up. Invoicing has been my profe
Karma:
+0/-0
Mosha:
N/A
Vendndodhja:
Great Britain, Girsby
Data e Regjistrimit:
Tetor 22, 2021, 08:27:02 MD
Koha lokale:
Maj 26, 2022, 07:52:24 MD
Hera e fundit ne forum:
Nëntor 03, 2021, 01:26:48 PD
Firma:
my blog post ... growing inside