Shqiptarët për Shqiptarët

Ju lutem identifikohu ose rregjistrohu.

Identifikohuni me emrin, fjalekalimin dhe kohen e identifikimit
kërkim i Avancuar  

Lajme:

SMF - Just Installed!

Përmbledhja

Jamison813 Newbie

  • Computer Repair
Jashtë Linjë Jashtë Linjë
Postimet:
0 (0 ne dite)
Teksti Prsonal:
Hi! My name is Marquita and I'm a 18 years old boy from Kindersley.
Karma:
+0/-0
Mosha:
N/A
Vendndodhja:
Canada, Kindersley
Data e Regjistrimit:
Janar 31, 2022, 10:32:36 MD
Koha lokale:
Tetor 04, 2022, 06:40:00 PD
Hera e fundit ne forum:
Janar 31, 2022, 10:37:24 MD
Firma:
My site :: website