Shqiptarët për Shqiptarët

Ju lutem identifikohu ose rregjistrohu.

Identifikohuni me emrin, fjalekalimin dhe kohen e identifikimit
kërkim i Avancuar  

Lajme:

SMF - Just Installed!

Përmbledhja

SaulWithro Newbie

  • Singing bowls
Jashtë Linjë Jashtë Linjë
Postimet:
0 (0 ne dite)
Teksti Prsonal:
I am Dwight from Baltimore studying Anthropology and Sociology. I did my schooling, secured 79% and hope to find someone with same interests in Backpacking.
Karma:
+0/-0
Mosha:
N/A
Vendndodhja:
United States, Baltimore
Data e Regjistrimit:
Mars 18, 2022, 03:20:02 PD
Koha lokale:
Maj 18, 2022, 03:04:34 MD
Hera e fundit ne forum:
Prill 22, 2022, 04:51:35 MD
Firma:
Check out my homepage - Singing bowls